به دبیرستان علم و زندگی خوش آمدید
تاریخچه
دبیرستان علم و زندگی در سال 1401 با هدف توسعه آموزش کاربردی و مهارت های زندگی در کنار آموزش ایجاد شده است. موسس دبیرستان علم و زندگی به همراه تیم اجرایی و آموزشی ، پس از سال ها تجربه در آموزش کلاسیک ، آموزش کاربردی و به کارگیری تکنولوژی و روش های پیشرفته در امر تعلیم و تربیت ، تمام توان خود را در تاسیس مدرسه ای مهارت محور ، شاد و انگیزشی بکار گرفته و شعار کلیدی مدارس علم و زندگی کسب مهارت های فردی و اجتماعی در کنار آموزه های علمی و تفکر نقادانه همراه ادب و احترام به یکدیگر است.
گروه اجرایی مدرسه علم و زندگی
مشاور ارشد : امیر حسین مجرد کاهانی (دکترای روانشناسی )
معاونت اجرایی : کیوان عسگرزاده(کارشناس ارشد جغرافیای شهری)
معاونت انفورماتیک : مهران زمانی (کارشناس ارشد IT )
معاونت انضباطی : مهدی عباسی (کارشناسی ارشد مدیریت انسانی)
معاونت ورزشی : مهران صالحی فر ( کارشناسی ارشد شیمی )
معاونت پژوهشی : مهدی ضابطی ( کارشناسی ارشد هوا فضا )
مشاورهای پزشکی و روانشناختی : دکتر شهیدی، دکتر قاسمی، دکتر یاوری ، دکتر کاهانی و خانم سلطانیان
حاشیه سجاد بین شقایق ونیلوفر ( بین سجاد ۱۳ و ۱۵)
سید حمید قاسمی
هادی خیامی
امیرمحمد قرآنی
مفاوم اول دست سازه ها
مقام دوم خوارزمی
مقام اول مسابفات فوتسال
مقام دومبین مدارس شنا
مدارس علم و زندگی ساختار خود را بر مبنای 6 اصل زیر طراحی نموده است که اجرای آن می تواند گامی مهم در پیشرفت دانش آموز عزیز باشد.
مهارت های زندگی
مهارت های فردی و مهارت های اجتماعی
برنامه های جذاب
بی شک مهمترین عامل انگیزش و رشد دانش آموزان ، ابزار تشویق می باشد. ارتباط مستمر اولیای مدرسه با دانش آموزان در قالب اردوهای تفریحی ، می تواند ضمن پر کردن خلأ عاطفی بین دانش آموزان و کادر مدرسه، آموزش های مهمی در فعالیت های گروهی هنگام تفریح و گردش به همراه داشته باشد..
تشکل های دانش آموزی
تشکل های دانش آموزی حاصل مهارت های فردی و اجتماعی دانش آموزان می باشد. این تشکل ها از افرادی که دارای مهارت های هم سو هستند تشکیل شده است و حاصل آن انجام کار گروهی به منظور موفقیت در مسابقات مدرسه ای و انجام پروژه های ارزشمند دانش آموزی می باشد .
آموزش کلاسیک
در این بخش اساتید دبیرستان ضمن استفاده از ابزارهای تکنولوژی (برد هوشمند، دیتا و انواع نرم افزارهای آموزشی) مسلط به فن بیان و تفکر خلاق نیز هستند که حاصل آن ایجاد علاقه و رقابت علمی بین دانش آموزان خواهد شد
مشاوره تحصیلی
مدارس علم و زندگی باید در کنار توجه به روحیات و رفتار دانش آموزان ارتباطی مستمر و نزدیک با خانواده ها نیز داشته باشند چراکه موفقیت یا عدم موفقیت آنها از خانواده سرچشمه می گیرد.
برگزاری مراسم ها
سعی شده است کلیه مراسم های مراسم های مذهبی توسط خود دانش آموزان و تشکلات دانش آموزی برنامه ریزی و برگزار گردد با توجه به تمایل و علایق دانش آموزان هر ساله پخت غذای نذری و پخش آن در مناطق محروم توسط دانش آموزان و مسئولین دبیرستان برنامه ریزی می شود
نقطه هدف در یک مؤسسه آموزشی دانش آموز می باشد. در واقع دانش آموزان قلب تپنده و موتور محرکه در یک مدرسه هستند. بنابراین یک مدرسه زمانی موفق است که دانش آموزان با تمام وجود مدرسه را دوست داشته باشند و از برنامه های آن لذت ببرند پس باید یک فرآیند چندوجهی که شامل مهارت های زندگی، مهارت های علمی ، تفریحات جذاب و رفتارهای صحیح اجتماعی باشد بعنوان برنامه جامع مدرسه به دانش آموزان ارائه شود این مهم زمانی امکان پذیر است که مدرسه هم مثل دانش آموز خود را در معرض یادگیری و آموختن قرار دهد.